Moeder Gerard Joling

Tot ons grote verdriet is. Helaas is dit haar fataal geworden.


Sqzr4cqx3ntbim

1 day agoZeer slecht nieuws voor Gerard Joling want zijn 92-jarige moeder is vanmorgen overleden.

. 1029 Moeder Gerard Joling overleden. In 1976 stond hij er in veel landen mee in de top tien zes jaar later bracht hij. Elke zomer was zij.

Drie dagen geleden kreeg Janny een dubbele longontsteking en de afgelopen dagen lag ze in het ziekenhuis. 1 day agoAMSTERDAM - De moeder van Gerard Joling is op 92-jarige leeftijd overleden. De twee bellen aan en Patty doet open maar.

Drie dagen geleden kreeg Janny een dubbele longontsteking en de afgelopen dagen lag ze in het ziekenhuis. 1 day agoLang heeft Gerard Joling 61 gedacht dat zijn moeder eeuwig zou blijven leven. Hij scoorde in zijn carrière maar één hit maar John Miles Music werd wel een wereldhit.

Ze verloor haar grote liefde brak haar borstbeen en viel twee keer van de fiets. Scloszkie heeft een Zweedse vader en Nederlandse moeder. De altijd vitale Janny fietste tot een paar jaar geleden zelfs nog.

Via Vjèze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig DJVT kwam hij bij het platenlabel Magnetron MusicZijn eerste uitgave onder de naam Donnie was de mixtape Leipie van het plein die in 2014 verscheenDaarvoor had hij al eerder samengewerkt met onder anderen Lange Frans onder de artiestennaam Young. Tot ons grote. Lastig om mama te moeten laten gaan 0957 Meghan krijgt 1.

Het is geen wonder dat Gerard Joling zich zorgen maakt om zijn hoogbejaarde moeder Janny. 1 day agoDe moeder van Gerard Joling is op 92-jarige leeftijd overleden. In de nieuwe vlog van Gerard Joling zien we dat Gerard weer aardig de boel aan slopen is en weer wat mensen beledigd exact zoals we Geer kennen.

Gerard plaatste het trieste nieuws zelf op zijn Instagram account. Zijn moeder kreeg 3 dagen geleden plots een dubbele longontsteking en belande daardoor in het ziekenhuis. Op het eind van de vlog besluiten Gerard en zijn moeder op bezoek te gaan bij Patty Brard.

Gerard is vannacht bij zijn moeder blijven slapen in het. 1046 Helene Fischer moeder geworden van een dochter. En dan voelt ze zich ook nog eenzaam Wie de verschillende kanalen op internet waar Gerard Joling 61 zich roert een beet.


Moeder Gerard Joling Op 92 Jarige Leeftijd Overleden Rtl Nieuws


Vsa4r7hlkhj3xm


Droevig Nieuws Moeder Gerard Joling Overleden Story


Gi5p2at8a87irm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel